Tadano fuseert Demag UK

Tadano logo
ComputerComputer

Tadano heeft aangekondigd dat het zijn Demag UK-activiteiten eind dit jaar zal fuseren met Tadano UK.

Tadano UK zal vervolgens verhuizen van zijn vestiging in Tankersley, South Yorkshire naar de vestiging van Demag UK in Long Crendon. Van daaruit zal de gecombineerde operatie zowel de kraanmerken van Tadano als Demag vertegenwoordigen op de Britse en Ierse markt. De Tankersley-faciliteit zal gedurende een overgangsperiode operationeel blijven, maar zal naar verwachting tegen het einde van het eerste kwartaal worden gesloten.

In een brief van het bedrijf aan klanten stond: “Deze consolidatie van onze activiteiten biedt de mogelijkheid om verder te profiteren van synergieën en onze operationele efficiëntie te verbeteren, en belooft u een meer naadloze product- en bedrijfservaring met Tadano.”

“In het VK en Ierland hebben we stappen ondernomen om in eerste instantie synergieën te ontwikkelen binnen onze verkoop- en klantenondersteuningsfuncties, maar het is snel tijd om beide bedrijven voorheen samen te brengen onder één juridische entiteit. We stellen ook alles in het werk om de rijke ervaring, diepgaande kennis en bewezen processen van zowel Tadano als Demag in het VK veilig te stellen.”

Overig nieuws