Sinoboom Australië wordt geopend

Sinoboom heeft officieel haar volledige dochteronderneming Sinoboom Australia geopend en heeft Access Service Australia (ASA) aangesteld als haar servicepartner om aftersales en ondersteuning te bieden vanuit haar locaties in Queensland, Brisbane, Sydney, Melbourne en Canberra.

De dochteronderneming van Sinoboom zal in eerste instantie het assortiment elektrische schaarhoogwerkers van het bedrijf aanbieden, met een lancering van een elektrische hoogwerker gepland voor volgend jaar. De scharen bieden werkhoogtes van zes tot 14 meter en zijn aangepast voor de Australische markt en normen. Ter gelegenheid van de opening zegt het bedrijf de komende twee maanden speciale introductieaanbiedingen en demonstraties te zullen aanbieden.

Ook is Jason Rigby aangesteld als Australische verkoopdirecteur voor de nieuwe operatie. Hij komt bij het bedrijf vanuit Ahern, Australië, waar hij de afgelopen vier jaar de vertegenwoordiger van de zuidelijke regio was.

Over zijn nieuwe aanstelling zei Rigby: “Sinoboom loopt voorop met zijn innovatie en de kwaliteit van zijn producten, ik ben ervan overtuigd dat we een enorm succes zullen worden op de Australische markt.”

Overig nieuws