Niftylift distributeur in India

Vipul Kumar Tulsian (L) en Meghraj Singh van RentEase

Niftylift heeft verkoop- en verhuurbedrijf RentEase International aangesteld als distributeur voor India.

RentEase, gevestigd in Mumbai, zal Niftylift-hoogwerkers in het hele land verkopen en onderhouden, terwijl het eenheden toevoegt aan zijn eigen verhuurvloot, die al hoogwerkers van JLG, Genie en Manitou omvat. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren ook een groot aantal Haulotte schaarhoogwerkers toegevoegd.

Over zijn beslissing om de Niftylift-lijn over te nemen, zei algemeen directeur Meghraj Singh: “Niftylift-machines bieden aanzienlijke voordelen vanwege hun compacte afmetingen, laag gewicht en milieubewuste hybride machines en emissievrije machines. We zijn verheugd met de mogelijkheid om de handen ineen te slaan met een van de toonaangevende merken en innovators in de branche en hopen dat deze associatie een gunstige ommekeer zal zijn voor beide organisaties in India.”

Overig nieuws