Terex Utilities opent nieuwe fabriek

Nieuwe machines rollen van de productielijnen in het nieuwe productiehoofdkantoor van Terex Utilities in Watertown, South Dakota.

De 42.000 vierkante meter grote greenfield-faciliteit brengt 10 kleine productie-installaties samen onder één dak op een terrein van 55 hectare en omvat assemblage- en glasvezelproductiegebieden, evenals een spuiterij en installatieruimtes.

Een van de eerste machines die van de lijn rolden, waren een LT40-antenne-apparaat voor NiSource in Indiana, een HR46-antenne-apparaat voor Xcel Energy in Minnesota en een General 65 graafboortoren voor Brazos Electric Cooperative in Texas.

Algemeen directeur Clint Weber zei: “Door 10 vestigingen in één te consolideren, zal Terex Utilities de interne communicatie en productie-efficiëntie verbeteren, waardoor de doorlooptijden van producten worden verkort om onze klanten beter van dienst te zijn.”

Terex Utilities zei dat het had gehoopt de opening van de nieuwe productiefaciliteit met klanten te vieren, en zal dat misschien ook doen zodra het Covid-19-virus onder controle is.

Overig nieuws