TVH breidt uit naar klein materieel

ComputerComputer

TVH is begonnen met de verkoop van onderdelen voor klein grondverzetmaterieel.

TVH verkoopt nu onderdelen voor minigraafmachines, schrankladers en compacte rupsladers. Voorheen verkocht het bedrijf alleen onderdelen en accessoires voor material handling, industriële en agrarische apparatuur.

Het nieuwe assortiment reserveonderdelen voor lichte bouwmachines richt zich op minigraafmachines, schrankladers en compacte rupsladers.

Binnen deze drie deelmarkten concentreert TVH zich op onderdelen voor de merken Bobcat, Case, Caterpillar, JCB, Takeuchi, John Deere, Kubota, Volvo en Yanmar.

TVH bereidt zich al 18 maanden voor op deze lancering. Het nieuwe aanbod werd eerder dit jaar geïntroduceerd op ConExpo, maar sinds september pusht het bedrijf het binnen Europa en de regio Azië-Pacific.

Kristof Bolle, Senior Vice President Sales EMEA en APAC bij TVH, zei: “Voorlopig richten we ons opzettelijk op drie verschillende submarkten en negen merken voor onderdelen voor klein grondverzetmaterieel, maar alle verzoeken van klanten zijn welkom. Bovendien zullen we, op basis van de behoeften van de klant, ons SEM-assortiment (small earthmoving) in de toekomst blijven uitbreiden.”

Overig nieuws