Demag City kranen voor Kuiphuis

(L-R) Richard Beenen van Tadano Demag met Bob Bruijsten van Kuiphuis en Marc Dirkse van Tadano Demag
ComputerComputer

Het Nederlandse kraanverhuurbedrijf Kuiphuis Kraanverhuur heeft twee 45 tons Demag AC 45 City All Terrain kranen toegevoegd aan zijn vloot.

De nieuwe AC 45’s hebben een 31,2 meter hoofdmast, terwijl een 7,1 tot 13 meter verstelbare verlenging de maximale kantelhoogte aan boord op meer dan 45 meter brengt. Het IC-1 Plus-besturingssysteem van de kraan bewaakt ook de instelling van de stempels en de zwenkpositie om een specifieke lastdiagram voor de daadwerkelijke opstelling te berekenen.

Bedrijfseigenaar Bob Bruijsten zei: “We waren al heel blij met onze twee Demag City-kranen, dus we hoefden niet lang na te denken over het kopen van hun opvolgers – vooral omdat ze hen op elk gebied overtreffen.”

Vanuit Oldenzaal biedt Kuiphuis vanuit 10 locaties door heel Nederland een scala aan All Terrain, Rough Terrain, mobiele snelmontage- en torenkranen.

Overig nieuws