30 Easy Lifts voor Collé

ComputerComputer

Collé Rental & Sales is gestart met het in ontvangst nemen van 30 Easy Lift spinhoogwerkers met werkhoogtes van 13 tot 19 meter.

De nieuwe machines voegen zich bij een bestaande vloot van 50 Easy Lift spinhoogwerkers en omvatten een reeks modellen, waaronder de 13 meter R130, 16 meter R160 en 19 meter R190 spinhoogwerkers. Alle units in deze laatste bestelling worden op diesel aangedreven met elektrische stroom voor gebruik binnenshuis en hebben non-marking rupsbanden, terwijl de R190 automatische zelfnivellerende stempels heeft.

Het bedrijf, gevestigd in Sittard en vestigingen in Duitsland, België en Luxemburg, plant een grote update van zijn vloot, die voornamelijk bestaat uit hoogwerkers, verreikers en kranen, met als doel om tegen 2023 ten minste 50 procent van zijn 15.000 eenheden om te zetten naar volledig elektrisch vermogen.

Overig nieuws