Nieuw depot voor Gerken

ComputerComputer

Het Duitse verhuurbedrijf Gerken heeft een nieuwe locatie geopend in Hagen, net ten zuiden van Dortmund en ‘de poort naar het Sauerland’.

De nieuwe vestiging brengt het depotnetwerk van het bedrijf in Duitsland naar 35. De nieuwe vestiging voegt zich bij Duisburg, Essen, Bochum, Dortmund en Hamm in het industriële Ruhrgebied.

De locatie in Hagen zal een volledig assortiment hoogwerkers in voorraad hebben, waaronder autohoogwerkers op chassis van 3,5 en 7,5 ton met werkhoogtes tot 33 meter.

Algemeen directeur Christian Gerken zei: “We hopen de afstanden naar onze bestaande en nieuwe klanten te verkorten en een nog betere service ter plaatse te kunnen bieden. Daarnaast willen we aanvullende verhuurartikelen aanbieden en verbeteren daarmee het lokale productassortiment dat we kunnen aanbieden.”

De nieuwe locatie ligt vlak bij de snelweg A1 en is gemakkelijk bereikbaar met de naburige steden Iserlohn, Wuppertal, Gevelsberg, Ennepetal en Schwelm. Dit is de vierde locatie die het bedrijf in de afgelopen 12 maanden heeft geopend.

Overig nieuws