Nieuw servicecentrum voor Terex

ComputerComputer

Terex Utilities heeft zijn Dallas / Fort Worth Terex Service Center verplaatst naar een nieuwe, speciaal gebouwde greenfield-faciliteit in de buitenwijk Burleson, Texas.

Gelegen op 25 kilometer van de vorige locatie in Forth Worth, bevindt de nieuwe faciliteit zich op een terrein van vijf hectare dicht bij de snelweg I-35 aan de zuidkant van de stad. Het omvat een werkplaats die 80 procent groter is dan de oude, met zeven doorrijdbare serviceruimtes en twee bovenloopkranen van 10 ton. Het beschikt ook over trainings- en vergaderruimten voor fabrieksservice ter plaatse en gebruikerstraining voor zowel Terex- als Genie-klanten.

De faciliteit wordt beheerd door Tommy Adams en biedt naast volledige service- en reparatiefaciliteiten inspecties en preventief onderhoud, overdrachten en herbouwen van bovengrondse apparaten, technische training, verkoop van onderdelen en gereedschap en is tevens de basis voor mobiele buitendienst.

Regionale operations manager Robert Morris zei: “Investeren in servicecentra, technische training en technologie is een investering in onze klanten, aangezien we met hen samenwerken om oplossingen te bieden om te reageren en apparatuur snel aan de praat te krijgen voor een hoger rendement op geïnvesteerd vermogen.”

Clint Weber, algemeen directeur van Terex Utilities, voegde toe: “Burleson en onze andere servicecentra zijn cruciaal voor het realiseren van onze waardepropositie van luisteren, reageren en het leveren van oplossingen aan onze klanten. Ons doel is om dichterbij en responsiever te zijn met behoud van onze betrouwbaarheid. Burleson is slechts één stap in ons langetermijnplan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.”

Overig nieuws