Advanced Access gaat weer voor groen

John Keely, MD, Niftylift (links), en John Corcoran, directeur, AAP, directeur naast een HR12LE.

Advanced Access Platforms (AAP) in het VK hebben opnieuw een belangrijke order geplaatst bij Niftylift voor zijn elektrische en hybride hoogwerkers.

Met investeringen in meer dan 40 hybride en volledig elektrische hoogwerkers van de fabrikant, voor een bedrag van bijna £ 1,5 miljoen ($ 1,94 miljoen), zal de vloot van AAP sinds het begin van de Covid-19-pandemie meer dan 200 hybride en emissievrij -elektrische Niftylift hoogwerkers bevatten. Deze laatste bestelling betekent dat het in Londen gevestigde bedrijf beschikt over de grootste vloot van Niftylift Hybrids in de stad.

John Corcoran, directeur van Advanced Access Platforms zei: “Advanced Access richt zich op het leveren van lichtgewicht, milieubewuste gieken die nog steeds de beste werkomgeving bieden aan onze klanten. Het lage gewicht van Niftylift-gieken betekent dat we ze gemakkelijker kunnen vervoeren binnen de ULEZ, terwijl hun hybride en volledig elektrische kracht ervoor zorgt dat ze overal, stil en schoon kunnen werken wanneer dat nodig is. Deze investering met Niftylift laat zien dat we ons volledig inzetten om aan de behoeften van ons klantenbestand te voldoen.”

Overig nieuws