Facelift gaat voor Versalift

Facelift heeft een order voor 32 op bestelwagens gemonteerde hoogwerkers geplaatst bij Versalift UK.

De verhuurspecialist voor voertuigmontage, die in augustus vorig jaar werd overgenomen door de AFI-bedrijvengroep, zal in november de eerste exemplaren in de bestelling ontvangen.

Alle units zijn van het VTL-135-F-model, gemonteerd op een Ford Transit-bestelwagen en kunnen direct worden gehuurd op lange termijn. Ze hebben een werkhoogte van 13,5 meter en een maximale reikwijdte van 8,4 meter.

De investering vertegenwoordigt een breder programma voor vernieuwing van de vloot door AFI. Nick Higgins, Chief Operating Officer bij AFI zei: “Bij het uitbreiden van onze vloot met zelfrijdende bestelwagens waren onze belangrijkste overwegingen veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties en aftersalesondersteuning. We wendden ons tot de expertise en kennis van Andy en het Versalift-team die onze opdracht opvolgden en een pakket leverden dat al onze doelen bereikte. We kijken ernaar uit om de eerste units in het vierde kwartaal te ontvangen en hebben er al een aantal in de rij staan ​​voor klanten die langetermijnhuur hebben.”

Andy Bray, algemeen directeur bij Versalift UK zei: “Sinds de introductie in het VK begin vorig jaar, is het VTL-assortiment snel een marktleidend product geworden, met name wat betreft productkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Namens Versalift UK ben ik verheugd deze order aan AFI Facelift te kunnen leveren en ik ben ervan overtuigd dat hun investering in de nieuwe VTL-platforms aan de verwachtingen zal voldoen. We kijken ernaar uit om het team van AFI Facelift te ondersteunen en een sterke werkrelatie met hen op te bouwen.”

Overig nieuws