Eerste levering Sinoboom in VK / Ierland

Vlnr: Julie Houston Smyth, Colin Magee en Paul McClelland.

Een zending van 50 Sinoboom elektrische schaarhoogwerkers aan Balloo Hire Centre in Belfast betekent de eerste levering van de producten van de Chinese fabrikant aan het VK en Ierland.

De mix van elektrische en hydraulisch aangedreven eenheden, alle 1932 modellen, bieden een werkhoogte van 7,8 m (25 ft) en werden door Balloo Hire gekozen vanwege de vraag die door grote projecten werd gegenereerd. Balloo Hire, eigendom van Briggs, heeft verschillende depots in het noorden en de Republiek Ierland en is in het bezit van IPAF Rental + certificering naast ISO 18001- en ISO 45001-accreditaties.

Colin Magee, powered access manager voor Balloo Hire, samen met Paul McClelland, fleetmanager voor Balloo Hire, accepteerden de levering van de eerste batch eenheden op het hoofdkantoor van het bedrijf in Belfast van Julie Houston Smyth, UK & Ireland, de regionale manager voor Sinoboom BV.

“Toen we ons assortiment elektrisch aangedreven schaarhoogwerkers wilden uitbreiden, hebben we gekozen voor de machines van Sinoboom als een uitstekende keuze voor onze klanten die de meest efficiënte optie zoeken in combinatie met de nieuwste technologie voor werken op hoogte. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en kijken erg uit naar een langdurige en vruchtbare relatie met Sinoboom, ”aldus Magee.

Houston Smyth voegt hieraan toe: “We zijn verheugd dat Balloo Hire ervoor heeft gekozen om hun gewaardeerde bestelling bij Sinoboom BV te plaatsen en ons heeft toevertrouwd om te voldoen aan de specifieke behoeften van hun vloot batterijscharen. De kwaliteit en prestaties van het Sinoboom-productassortiment tot nu toe in Europa spreken voor zich en we zijn ervan overtuigd dat deze apparatuur ongelooflijk goed zal presteren in het veld en uiteindelijk zal resulteren in een geweldige investering voor Balloo Hire.”

Vanuit de kantoren van de Europese dochteronderneming in Ridderkerk, Nederland, zei Tim Whiteman, CEO van Sinoboom BV: “Dit is een zeer belangrijke ontwikkeling voor de activiteiten van Sinoboom en we danken Balloo Hire voor zijn vertrouwen in ons merk. We zijn ervan overtuigd dat dit in de nabije toekomst zal worden gevolgd door andere Britse bestellingen, en we investeren om ervoor te zorgen dat we een integraal onderdeel van de Britse markt zijn met een ononderbroken, hoogwaardige levering en ondersteuning zodra de Brexit-overgangsperiode nadert. einde.”

Overig nieuws