Leveringsovereenkomst Boels en Power Towers

Low level access specialist Power Towers, onderdeel van JLG Industries, heeft een nieuwe leveringsovereenkomst met Boels Rental aangekondigd.

Boels Rental breidt zijn aanbod op laag niveau aanzienlijk uit met de Power Towers-lijn van innovatieve producten die zijn ontworpen om de manier waarop aan bouwinrichtingen wordt gewerkt te veranderen.

“Geweldig om te zien hoe Power Towers groeien op het continent en een partner als Boels zich committeert aan lage toegang en verandering van de aandrijfmethode, ondersteund door het Power Towers-team. De eerste grote order gaat met een capaciteit van 100% door de nieuwe fabriek ”, aldus Jonathan Dawson, algemeen directeur van Power Towers. “We zijn erg blij met hun vertrouwen in toegang op laag niveau, waardoor onze producten in deze uitdagende tijden een groeigebied zijn.”

Boels heeft geïnvesteerd in de Peco en Ecolift – handmatig aangedreven producten met 3,5 m en 4,2 m werkhoogtes, de Nano SP – een zelfrijdend model met 4,5 m werkhoogte en een platformverlenging van 50 cm voor bovenwerk, en een aantal van Power Tower pusharounds met elektrische verhoging, waardoor de werknemer 5,1 m kan bereiken.

René Sanders, salesmanager Nederland van Boels: “Veiligheid en efficiëntie bij de inrichting van de bouw spelen een steeds belangrijkere rol. Meer klanten praten met ons over het beperkte gebruik van ladders en zoeken naar alternatieven die de veiligheidsrisico’s verminderen en de productiviteit ter plaatse verbeteren.

“Met de toevoeging van Power Towers producten aan onze vloot kunnen we voorzien in de behoefte van onze klanten om te investeren in veiligheid en efficiëntie”, zegt Ton Brockbernd, inkoopmanager bij Boels Rental. “Het werk moet veilig en efficiënt worden uitgevoerd en deze producten vullen de leemte wanneer onze klanten alternatieve oplossingen zoeken voor traditionele methoden.”

Overig nieuws