Manitou reikt Top dealer award uit

Chris Shoots, Regional Sales Manager bij Manitou Group (rechts), overhandigt Jim Anderson, eigenaar van Anderson Machinery, de Top Dealer Award.

De Anderson Machinery Company in Texas, VS, dealer van bouwmachines, heeft van Manitou een Top Dealer-onderscheiding ontvangen.

Het familiebedrijf, dat al meer dan 60 jaar zowel apparatuurverkoop als verhuur in Texas levert, ontving de Gehl 2019 Top Dealer Award voor Noord-Amerika als erkenning voor zijn werk met Manitou’s merk voor compacte apparatuur Gehl.

Erik Burkhammer, regionale vice-president verkoop van Manitou, zei: “Namens de Manitou Group wil ik Anderson Machinery Company feliciteren met hun uitstekende verkoop, toewijding en klantenondersteuning van Gehl-producten en -diensten.”

“Vanwege de toewijding van Anderson Machinery Company aan hun klanten zijn ze erkend als een van Gehl’s best presterende dealers voor 2019. Het is een genoegen om samen te werken met een toegewijde distributeur die de toewijding aan kwaliteitsproducten, diensten en klantenondersteuning deelt. “

Anderson Machinery werd in 1957 in Corpus Christi, Texas opgericht door Hudson L. Anderson. Het bedrijf, dat Centraal- en Zuid-Texas bedient, heeft nu vestigingen in de hele staat in onder meer San Antonio, Austin en Victoria.

Jim Anderson, eigenaar van Anderson Machinery Company, zei: “We hebben veel succes gehad bij het verkopen en verhuren van de Gehl-producten. We zijn ervan overtuigd dat de reputatie die de apparatuur verdient, deuren zal blijven openen voor ons wederzijds succes. We zijn erg trots om tot hun topdealers te worden gerekend. “

Overig nieuws