Haulotte opent een nieuwe vestiging in Wuhan

Haulotte heeft een nieuw kantoor geopend in Wuhan, China en heeft meer dan 30 gasten van lokale verhuurbedrijven, brancheorganisaties en journalisten uitgenodigd om getuige te zijn van de officiële opening.

Het nieuwe filiaal van Haulotte, gelegen in het Qiaokou-district van Wuhan, zal voorraad aanhouden voor efficiëntere levering in centraal China en oostelijk Zuid-China. Het maakt deel uit van het programma van Haulotte China om zijn bedrijf uit te breiden door klanten snellere, meer lokale responstijden te bieden, samen met een reeks diensten, waaronder snellere levering van onderdelen, training, technische ondersteuning en renovaties. De nieuwe vestiging zal worden geleid door Mo Min, die zal rapporteren aan Harry Wang, algemeen directeur van Haulotte Shanghai.

Tijdens de openingsceremonie zei Wang: “Deze opening markeert een nieuw hoofdstuk voor ons en illustreert perfect de toewijding en het vertrouwen van Haulotte in de centrale Chinese markt. Van het bijkantoor wordt ook verwacht dat het een ontmoetingsplaats is voor lokale klanten, vrienden en collega’s uit de industrie om elkaar dagelijks te ontmoeten en met elkaar te communiceren.”

Overig nieuws