Thomas Wolke voegt zich bij Europese team Sinoboom

Thomas Wolke

“Sinoboom BV is verheugd aan te kondigen dat Thomas Wolke is aangesteld als onze regiomanager voor de Scandinavische en Baltische regio”, aldus Tim Whiteman, CEO van het in Rotterdam gevestigde Sinoboom BV.

Thomas brengt bijna 14 jaar ervaring met zich mee in het ondersteunen van en samenwerken met verhuurders van hoogwerkers in de regio. Thomas is gevestigd in Zweden en zal de activiteiten van Sinoboom BV in Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, Estland, Letland en Litouwen leiden.

“De ervaring en kennis van Thomas is een grote aanwinst voor ons team in Europa en zal ons ongetwijfeld helpen om snel voort te bouwen op ons bestaande klantenbestand in Scandinavië en de Baltische staten, dat met name onze moderne elektrische scharen en gieken op prijs stelt”, aldus Erik Geene, Vice President Business Ontwikkeling bij Sinoboom BV.

De benoeming van Wolke is de laatste stap in de strategie van moederbedrijf Sinoboom om een ​​permanent Europees bedrijf te vestigen, gevestigd in Rotterdam. Dit maakt de levering mogelijk van zijn hoogwerkers, gebouwd in Changsha, China, aan het groeiende Europese klantenbestand, met volledige regionale serviceondersteuning.

“Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de hoogwerkers en de toewijding aan kwaliteit die ik bij Sinoboom heb gevonden. Het is geweldig om weer in deze branche te zijn en om mijn klanten en vrienden weer te bezoeken”, aldus Wolke.

Overig nieuws