CTE onthult nieuwe B-Lift 27.2

CTE heeft een nieuwe en geactualiseerde versie van zijn 27 meter lange B-Lift 27 telescopische autohoogwerker gelanceerd genaamd de B-Lift 27.2.

Het nieuwe model heeft een uit vijf secties bestaande telescopische giek en biedt tot 15,5 meter reikwijdte met 80 kg in het platform, terwijl de maximale platformcapaciteit van 250 kg beschikbaar is tot 11 meter, met een geleidelijke vermindering van de capaciteit tot de maximale reikwijdte. Het beschikt ook over 640 graden zwenking met acceleratie- en deceleratiehelling en 180 graden platformrotatie. De hoogwerker heeft een volledig opnieuw ontworpen chassis-subframe dat naar verluidt veel lichter is, terwijl het een grotere stempelvoetafdruk en een nieuw bovenbouw-laswerk biedt.

Een belangrijke innovatie op de nieuwe machine is het nieuwe S3 EVO ‘Smart Stability System’-stempelopstelsysteem van het bedrijf dat de belangrijkste werkparameters van het platform beheert. Het geeft ook een volledige uitlezing van de werkinformatie naar het platformbedieningspaneel, met de werkelijke werkhoogtes, reikwijdte en platformbelasting, samen met de mogelijke lading en reikwijdte met de daadwerkelijke opgestelde stempel – inclusief één zijde of een oneindig variabele breedte of configuratie. De stempels kunnen vanaf het chassis met eenvoudige hendels worden ingesteld, of vanaf het platform.

Het nieuwe besturingssysteem zou de bediening intuïtiever en gemakkelijker te bedienen maken. De nieuwe machine bevat ook een bijgewerkt hydraulisch systeem dat zorgt voor snellere, soepelere gelijktijdige bediening van meerdere functies, terwijl de lay-out van de platformbediening ergonomischer is, met verplaatste joysticks voor een comfortabelere bedieningshoek.

Het S3EVO-systeem omvat niet alleen automatische nivellering van de stempels en traploze bewaking, maar ook de mogelijkheid om een ​​virtueel dak en werkbereik in te stellen, inclusief ZTS -Zero Tail Swing, die allemaal ideaal zijn voor het werken in krappe ruimtes.

Overig nieuws