Easy Lift breidt uit in Duitsland

Vlnr: Emanuele Sorianini, General Manager Easy Lift, Manuela Vender, Sales Director Easy Lift en Rothlehner CEO Manfred Rothlehner bij de aankondiging van de distributieovereenkomst in Duitsland.

De in Italië gevestigde fabrikant van rupshoogwerkers Easy Lift Aerial Platforms heeft Rothlehner Arbeitsbühnen aangesteld als nieuwe distributeur in Duitsland.

Rothlehner, met het hoofdkantoor ten noordoosten van München in Massing, is al meer dan 40 jaar een belangrijke distributeur van hoogwerkers in Duitsland en eigenaar van Denka Lift.

Volgens Easy Lift begonnen de besprekingen over een mogelijk partnerschap tussen de twee bedrijven in de zomer van 2020. De eerste ontmoetingen leidden ertoe dat Rothlehner een aantal van de hoogwerkers van de fabrikant aan zijn portfolio toevoegde, wat er uiteindelijk toe leidde dat het partnerschap vorige maand werd overeengekomen.

Easy Lift zei dat als onderdeel van de overeenkomst de after sales service zal worden afgehandeld door Rothlehners dochteronderneming Lift Manager.

Overig nieuws