Sinoboom BV levering naar Spanje

Een selectie van Sinoboom elektrisch aangedreven schaarhoogwerkers is net geleverd aan Malcop, een nieuwe klant van Sinoboom. Dit is de eerste verkoop aan een klant in Spanje voor Sinoboom BV.

Malcop is een van de belangrijkste namen van Spanje in de verhuur van bouwmachines, met vestigingen in het hele land in Alicante, Madrid, Valencia, Murcia, Albacete, Malaga en Cuenca. Ze hebben ervoor gekozen om hun aanbod van hoogwerkers uit te breiden met een mix van elektrisch en hydraulisch aangedreven Sinoboom schaarhoogwerkers die werkhoogtes van 5,8 m tot 13,9 m dekken, wat neerkomt op een grote keuze aan toegangsoplossingen voor de klanten van Malcop.

Antonio Ruiz de Leon, algemeen directeur van Malcop, ontving de levering van de regiomanager van Sinoboom BV José Miguel Peña in hun filiaal in Alicante en verheugt zich op de feedback van klanten zeer binnenkort.

“Malcop besloot in Sinoboom te investeren vanwege de standaardspecificaties en de bouwkwaliteit van onze machines in vergelijking met andere fabrikanten”, aldus José Miguel Peña.

CEO Tim Whiteman zei vanuit het hoofdkantoor van Sinoboom BV in Nederland: “We zijn erg verheugd dat we deze eerste verkoop in Spanje hebben afgerond. Het is het begin van nog veel meer.”

Overig nieuws