Arabian Consolidated Trading gaat voor Demag

ComputerComputer

Het Saoedi-Arabische verhuurbedrijf Arabian Consolidated Trading (ACT) Crane & Heavy Equipment is begonnen met het in ontvangst nemen van 16 nieuwe Demag All Terrain-kranen

Het bedrijf heeft al vier AC 160-5’s van 160 ton en twee AC 300-6’s van 300 ton ontvangen, terwijl nog vier AC 100-4’s van 100 ton, vier AC 250-5 van 250 ton en Demag AC 500-8 van 500 ton moeten aankomen.

Deepak Jain, Tadano Demag’s senior sales manager voor het Midden-Oosten, zei: “We hebben een uitstekende en langdurige zakelijke relatie met ACT Crane & Heavy Equipment en zijn erg trots op het feit dat onze producten voldoen aan hun strenge eisen. Het is een bewijs van de kwaliteit achter deze producten en van het vertrouwen dat we hebben verdiend. ACT wordt bestuurd door Hassan al Naimi, die echt inspirerend is in de manier waarop hij het bedrijf bestuurt. Het is meer dan een plezier om samen te werken met iemand die zo’n vooruitziende blik heeft.”

ACT, opgericht in 1986, is gevestigd in Jubail, Oost-Saoedi-Arabië, en heeft een vloot van kranen variërend van 50 tot 1.200 ton, evenals vorkheftrucks, laders en graafmachines.

Overig nieuws