Sinoboom BV introduceert QR-codes

ComputerComputer

Klanten van Sinoboom BV, de Europese dochteronderneming van de gespecialiseerde hoogwerkerfabrikant, ontvangen hoogwerkers met standaard QR-emblemen op alle machines.

Deze bieden extra service- en informatiefuncties om de klantenservice te verbeteren. Bedieners en eigenaren kunnen de codes scannen met een standaard camera-app voor smartphones. Dit brengt hen naar een unieke website die specifiek is voor die hoogwerker, waar ze direct toegang hebben tot alle gebruikershandleidingen en specificatiebladen voor die specifieke machine. Ook beschikbaar is het originele conformiteitscertificaat en een vrijwillige eigendomsoverdrachtformulier, dat een efficiënte, gestroomlijnde service biedt in alle fasen van eigendom.

De QR-codes bieden de klant ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor nieuwe productmeldingen, waardoor hij als eerste hoort over de beschikbaarheid van technologische upgrades en andere diensten die beschikbaar zijn bij Sinoboom BV.

De toepassing van deze QR-technologie werd geïnitieerd en georganiseerd door Danny Wesselius, Sinoboom BV Operations Manager, om een ​​continue en naadloze after-sales service aan klanten in heel Europa te garanderen en alle klantrelaties te versterken. “Ik weet uit mijn vorige baan bij een groot verhuurbedrijf hoe belangrijk het is om gemakkelijk toegang te hebben tot deze documenten – we hopen dat dit de veiligheid en efficiëntie zal verbeteren”, aldus Wesselius.

Overig nieuws