Franklin lanceert site voor tweedehands materieel

ComputerComputer

Franklin Equipment, het Amerikaanse verhuurbedrijf met 16 locaties, heeft een nieuwe website voor tweedehands materieel gelanceerd.

“Tijdens de uitdagende tijden die Covid-19 ons heeft gebracht, hebben we ervoor gekozen om ons op de toekomst te concentreren; we weten dat het slim is en we willen er zijn voor ons team en onze klanten”, aldus Breanne Muncy, directeur public relations. “We richten ons op slimmer werken en het omarmen van technologie op een manier die logisch is voor onze klanten. We zijn van mening dat met de toevoeging van onze site voor gebruikte machines, onze klanten en potentiële klanten betere toegang zullen hebben tot en informatie zullen krijgen over onze uitgebreide collectie van modellen en dealers. “

De vloot van Franklin Equipment omvat graaflaadmachines, schrankladers, rupsladers, compacte graafmachines, schaarhoogwerkers, verreikers, licht materieel, wielladers en een breed scala aan aanbouwdelen.

Overig nieuws