Kiloutou hanteert eigen naam in Italië

De in Frankrijk gevestigde verhuurgroep Kiloutou gaat zijn activiteiten in Italië onder zijn eigen naam voortzetten.

Het proces is gestart met Cofiloc-Euronol, overgenomen door Kiloutou in 2017, en zal worden gevolgd door Elevo en Sticar, waarvan Kiloutou respectievelijk in 2018 en 2019 eigenaar werd.

De rebranding van Cofiloc-Euronol zal de komende maanden worden afgerond en alle elementen van de bedrijfsidentiteit en de communicatie tussen bedrijven zullen in overeenstemming worden gebracht met de Kiloutou-structuur.

Bedrijfsvoertuigen zullen de gele Kiloutou-kleurstelling hebben, terwijl filialen nieuwe Kiloutou Equipment Rental-bewegwijzering overnemen ter vervanging van Cofiloc Professional Rental. Het naamsveranderingsprogramma begon met de vestiging in Codroipo, in de provincie Udine, en zal in de komende weken worden afgerond met het hoofdkantoor van S. Biagio di Callalta.

De rebranding gaat gepaard met de aanstelling van een nieuwe regiomanager van Kiloutou bij Codroipo. Anna Zanini zal de rol overnemen van Enzo Magri, die op 1 januari 2021 met pensioen gaat. Magri leidt het filiaal sinds 2002 en groeide het uit tot een marktleider, aldus Kiloutou.

In haar nieuwe rol zal Zanini – die afkomstig is uit een achtergrond op het gebied van voedsel- en verpakkingsbeheer – zich richten op een aantal kansen in het gebied, ook in de steden Trieste en Monfalcone, die voorbestemd zijn om grote stedelijke ontwikkelingen aan het water te zien.

Het plan voor de toekomst, zei Kiloutou, zal zijn om zijn marktaandeel in Italië verder te vergroten.

Overig nieuws