1.2.3 Machineverhuur schaft groot pakket Genie aan

1.2.3 Machineverhuur heeft bij HDW een groot aantal Genie hoogwerkers besteld. Een gedeelte hiervan is onlangs afgeleverd en zijn direct verhuurd.

1.2.3 Machineverhuur heeft bij HDW tien nieuwe hoogwerkers gekocht. Hiervan zijn zeven modellen uit de Genie XC-serie, machines met een platformcapaciteit van 454 kg. Vier van deze XC-serie hoogwerkers zijn voorzien van het gepatenteerde Genie TraX-systeem. Ook wordt het assortiment uitgebreid met twee elektrische schaarhoogwerkers (GS-4069DC) en een 4×4 schaarhoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 18 meter (GS-5390).

Deze tien nieuwe hoogwerkers worden aan de vloot toegevoegd:

  • 2 x Genie S-65XC TraX
  • 2 x Genie S-45XC Trax
  • 3x Gene S-65XC
  • 2x Genie GS-4069DC RT
  • 1x Genie GS-5390RT

De GS-4069DC RT schaarhoogwerkers zijn elektrisch 4×4 aangedreven en voorzien van non-marking banden waardoor deze breed inzetbaar zijn op bouwplaatsen voor zowel binnen als buiten gebruik. Alle diesel-aangedreven hoogwerkers voldoen aan de laatste emissie-eisen (Stage-V). Uniek aan de S-65XC-TraX is dat deze leverbaar is met een 4 meter werkplatform.

Jeroen Perin, directeur 1.2.3 Machineverhuur, is zeer tevreden over de samenwerking met HDW: “Onze klanten verwachten service en kwaliteit en dat verwachten wij ook van onze leveranciers. HDW levert persoonlijke service, beschikt over de juiste kennis en is altijd bereikbaar om met ons mee te denken in oplossingen. Dat sluit feilloos aan bij onze bedrijfsfilosofie.”

Casper Kroon, accountmanager Nederland Noord: “Als HDW zijn wij heel trots op deze plezierige samenwerking en de huidige rol die wij kunnen vervullen voor 1.2.3 Machineverhuur. Het contact met de verschillende afdelingen en vestigingen verloopt goed en positief.”

Overig nieuws