Drie AC55-3 voor Haegens Kraanverhuur

ComputerComputer

Het Nederlandse kraanverhuurbedrijf Haegens Kraanverhuur heeft drie 55 tons Demag AC 55-3 All Terrain kranen in ontvangst genomen.

De drie-assige AC 55-3 is voorzien van een 50 meter lange hoofdmast die vijf graden onder de horizontale lijn kan worden neergelaten voor eenvoudig hijsen vanaf de grond. Alle drie werden besteld met de nieuwe Demag Flex Base, waarmee elke stempelbalk naar elke positie kan worden uitgeschoven, en zodra de krikken zijn ingesteld, bewaakt het IC-1 Plus-besturingssysteem van de kranen de werkelijke positie van elke stempel en creëert een aangepaste lading grafiek, die optimaal is voor de beschikbare ruimte.

De eigenaar van Haegens Kraanverhuur, Stijn Haegens, zei: “De Demag AC 55-3, simpel gezegd, is de maatstaf waaraan al het andere in zijn klasse moet worden gemeten. We weten dat we altijd kunnen rekenen op de uitstekende service en dat geeft ons extra zekerheid bij al onze projecten.”

Haegens Kraanverhuur, opgericht in 1982, is gevestigd in Elsendorp, ten noordoosten van Eindhoven. Het beheert een vloot van mobiele, lader- en snelmontagetorenkranen, verreikers en transportvoertuigen.

Overig nieuws