Roze schaarhoogwerkers voor het goede doel

ComputerComputer

Het Turkse transportbedrijf Fatih Nakliyat Treyler’s heeft drie op maat gemaakte roze ELS-schaarhoogwerkers in ontvangst genomen.

Het bedrijf wilde de roze machines om het bewustzijn van geweld tegen vrouwen te vergroten, niet alleen in Turkije maar over de hele wereld, en om aandacht te vragen voor de arbeidsrechten van vrouwen binnen het bedrijf.

De order is onderdeel van een grotere order, waaronder de 33ft EL12s, de 18ft EL8-S en de 11ft ELS 5.5 Junior SPs schaarhoogwerkers.

De EL12 heeft een werkhoogte van 12 meter en een maximale platformcapaciteit van 300 kg. De EL8-S biedt een werkhoogte van net geen acht meter en een maximale capaciteit van 230 kg. De ELS 5.5 Junior SP heeft een totale breedte van 760 mm en een opberghoogte van net geen twee meter, en een platformcapaciteit van 250 kg. Alle drie zijn voorzien van non-marking banden voor binnen toepassingen en een klimvermogen van 25 procent.

Bedrijfseigenaren Yavuz Gumusgoz en Berat Gumusgoz lichten toe: “Ter gelegenheid van de Dag van de bestrijding van geweld tegen vrouwen op 25 november zeggen we nogmaals STOP tegen alle vormen van geweld.”

Overig nieuws