Eerste JLG 1850SJ in India

JLG’s Indiase distributeur T V Sundram Iyengar & Sons heeft de eerste 185ft 1850SJ hoogwerker in het land geleverd.

De 1850SJ biedt een werkhoogte tot 58 meter met een vijfdelige giek met daarboven een lange tweedelige telescopische jib met een knikhoek van 120 graden. De maximale reikwijdte is 25 meter met een draagvermogen van 230 kg, terwijl het maximale platformvermogen 454 kg is.

Madhu Raghunath, chief operating officer van T V Sundram Ivengar, zei: “Ons belangrijkste doel is om waarde te leveren aan onze klanten gedurende de hele levenscyclus van de apparatuur. We gaan verder dan wat er binnen de markt wordt verwacht. De JLG 1850SJ voorziet in een behoefte in een groeiend marktsegment om op zeer grote hoogte te werken. Onze prioriteit is om die markt verder te ontwikkelen, het juiste product te leveren en de naamsbekendheid voor JLG in de regio te vergroten.”

Ian Hume van JLG voegde toe: “We zijn erg blij dat de eerste JLG 1850SJ, onze grootste rechte giek, aan de regio is geleverd. We kijken ernaar uit om onze producten in de regio te blijven leveren, zodat TV Sundram de verwachtingen van zijn klanten kan blijven verhogen. “

Overig nieuws