Training op afstand voor Haulotte Africa

Haulotte Africa heeft drie videoconferentietrainingen gehouden voor zijn erkende regionale distributeur Premium Group (Le Groupe Premium en Afrique).

Met reisbeperkingen als gevolg van Covid-19, heeft Haulotte de virtuele training voor toegangsapparatuur gegeven aan meer dan 20 deelnemers bij Premium Group, die verkoop- en verhuurdiensten levert in 12 landen in Noordwest-Afrika, waaronder Marokko, Ivoorkust, Burkina Faso, Niger en Mauritanië.

Albéric Duriaux, marketingmanager voor de zone Europa en Afrika, zei: “We ondersteunen Premium Group graag bij de ontwikkeling van de vaardigheden van zijn teams. Door de training op afstand kunnen we de band met onze distributeurs behouden tijdens deze gecompliceerde periode.”

Haulotte bood trainingsfuncties op zowel de hoogwerkers van de Pulseo-generatie als de schaar HS15 / 18 E aan de verkoopvertegenwoordigers, technici, managers van reserveonderdelen en werkplaatsmanagers van de distributeur. Het bedrijf zei dat er ook een module voor zijn Star-reeks verticale masten en elektrische scharen was opgenomen, vanwege hun populariteit in de regio.

Loïc Lefort, algemeen directeur van Premium Africa, zei: “De digitalisering van trainingen verandert niets aan de kwaliteit ervan. Onze samenwerking met Haulotte wordt steeds sterker naarmate de maanden verstrijken.”

Haulotte voegde eraan toe dat het praktische veldtraining zou geven zodra de gezondheids- en veiligheidsbeperkingen die zijn opgelegd als gevolg van het Coronavirus het toelaten.

Overig nieuws