Kiloutou Duitsland breidt vloot uit

ComputerComputer

De Duitse divisie van Kiloutou heeft drie 23 meter Ruthmann Ecoline 230 autohoogwerkers en drie Bluelift spinhoogwerkers in ontvangst genomen.

De Ecoline 230 biedt een maximale reikwijdte van 16,9 meter met een platformcapaciteit van 100 kg, of een reikwijdte van 12,7 meter met een maximale platformcapaciteit van 250 kg.

De bestelling van de Bluelifts bestaat uit twee SA 26’s van 26 meter en een SA 18 van 18 meter, die beide zijn voorzien van een dual sigma-type risers, een telescopische giek en een knikarm. De SA 26 biedt een reikwijdte van 10,9 meter met een maximale capaciteit van 250 kg of 14,5 meter met een capaciteit van 80 kg. De SA 18 biedt een maximale reikwijdte van 9,3 meter met 80 kg, terwijl hij een maximale capaciteit heeft van 230 kg.

De nieuwe units voegen zich bij een eerder dit jaar afgeleverde Ruthmann T510-hoogwerker van 51 meter, wat een reikwijdte van 33 meter, een platformcapaciteit van 600 kg en ongeveer 10 meter onder de grond reikt.

Sebastian Schröter, service- en werkplaatsmanager van Kilotou, zei: “Dit zijn de eerste Bluelift-spinhoogwerkers in onze verhuurvloot. Ik ben verrast door de soepele bediening en de bouwkwaliteit.”

Overig nieuws