H&E benoemt nieuwe directeur en COO

ComputerComputer

H&E Equipment Services in de VS heeft John McDowell Engquist aangesteld als directeur en Chief Operating Officer met ingang van 1 januari 2021.

Engquist neemt de rol over van de huidige directeur en CEO, Bradley Barber, die directeur is sinds november 2012. Barber blijft de CEO van H&E.

Engquist werkt al meer dan 18 jaar bij de H&E en is sinds januari 2018 Executive Vice President. “De operationele expertise, het gewaardeerde inzicht en de sterke leiderschapskwaliteiten van John zijn al meer dan een decennium essentieel geweest voor het leiden van onze activiteiten in verschillende capaciteiten”, aldus Barber.

“We kijken uit naar de toekomstige bijdragen van John in deze uitgebreide rol terwijl we ernaar streven onze operationele prestaties in de huidige uitdagende omgeving en daarbuiten te maximaliseren, en te profiteren van strategische groeimogelijkheden door middel van uitbreiding van vestigingen en acquisities.”

H&E Equipment Services is een verhuur-, verkoop- en servicebedrijf in de VS, met 97 depots verspreid over de regio’s West Coast, Intermountain, Southwest, Gulf Coast, Mid-Atlantic en Southeast. De focus ligt op hoogwerkers, kranen, grondverzetmachines en materiaalbehandelingsmachines.

Overig nieuws