Sinoboom benoemt regiomanager

Daniele Lanzini
ComputerComputer

Sinobooms Europese dochteronderneming Sinoboom BV verwelkomt Daniele Lanzini in het team als regiomanager voor Italië en de Balkan.

Lanzini, een veteraan in de Italiaanse hoogwerkerbranche, brengt een schat aan waardevolle ervaring met zich mee als medeoprichter van Centro Elevatori, die al jaren de partner van Sinoboom is en als Sinoboom-dealer voor Italië zal blijven. Als gevolg hiervan heeft Lanzini een grote bekendheid met het Sinoboom-productassortiment en zal hij de voordelen van deze diepgaande kennis naar klanten in heel Italië en de Balkanregio brengen.

In reactie op de benoeming deelde het senior management van Sinoboom BV een warm welkom. “Ik ben erg blij dat ik zo’n deskundig en bekend persoon heb kunnen rekruteren om ons team in Italië en op de Balkan te leiden”, aldus CEO Tim Whiteman. Erik Geene, Vice President Business Development, verklaarde: “Ik ken Daniele al vele jaren, zijn ervaring en professionaliteit zullen onze verkoop in Italië en op de Balkan stimuleren.”

Lanzini voegde toe: “Sinoboom’s hoogwaardige producten zijn al bekend in Italië en de recente investeringen van het bedrijf in Europese structuren en ondersteuning maken het product zeer aantrekkelijk voor Italiaanse verhuurvloten. Ik kijk er echt naar uit om met het team samen te werken.”

Deze aanstelling is de laatste stap in de totstandkoming van een robuuste Europese basis voor Sinoboom, die klanten in de hele regio voorziet van hoogwerkers en volledige serviceondersteuning. De benoeming van Lanzini vindt met onmiddellijke ingang plaats.

Overig nieuws