Nieuwe algemeen directeur voor GMG

ComputerComputer

GMG, een in Californië gevestigde leverancier van hoogwerkers, heeft Lance Sullivan aangesteld als algemeen directeur.

Sullivan komt bij het bedrijf nadat hij deze zomer met pensioen was gegaan na 36 jaar bij verkoop- en verhuurbedrijf Sunstate Equipment, waar hij steeds hogere functies bekleedde in het beheer van wagenparkproducten en -services.

GMG-directeur Jim Tolle zei: “Mr. Sullivan is precies wat GMG nodig heeft, wie anders om onze klanttevredenheid te vergroten dan een professional die al zijn hele carrière klant is van de hoogwerkerbranche. Sullivan is een geweldige leider en mentor en weet precies wat de klant wil en verwacht. We hebben het geluk dat Sullivan ons team komt versterken en kijken uit naar het volgende niveau van klanttevredenheid.”

Overig nieuws