Smopyc opnieuw uitgesteld tot november 2021

ComputerComputer

De data voor de Spaanse bouwtentoonstelling Smopyc zijn weer verschoven, naar 17-20 november 2021.

Het evenement was oorspronkelijk gepland van 1 tot 4 april 2020 voordat het werd gewijzigd naar 23 tot 26 september 2020 en vervolgens weer uitgesteld tot 26-29 mei 2021.

Een verklaring van organisator Feria de Zaragoza zei dat de verandering te wijten was aan de onzekerheden rond de Covid-19-pandemie en dat deze onzekerheden zich in de eerste maanden van 2021 waarschijnlijk zouden blijven voordoen.

“Met deze beslissing reageert de beursorganisator op de bezorgdheid over het pad van de gezondheidscrisis en hoe dit het evenement zou kunnen beïnvloeden”, zei Feria de Zaragoza, “Dus, met de steun van de exposerende bedrijven en professionals die zich blijven inzetten voor het evenement heeft de showleiding ervoor gekozen om de data te verplaatsen naar het laatste kwartaal van volgend jaar.”

“SMOPYC 2021 wordt opnieuw een lanceerplatform voor de sector. De paviljoens van Feria de Zaragoza zullen een showcase worden van nieuwe producten en innovaties die typerend zijn voor een sector die gebaseerd is op technologie en differentiatie.”

De organisatoren erkenden de steun en het begrip van deelnemende bedrijven, verenigingen en brancheorganisaties bij het nemen van de beslissing.

Overig nieuws