Nieuwe CEO voor Custom Equipment

ComputerComputer

Terry Dolan, de CEO van Custom Equipment, fabrikant van schaarhoogwerkers, die de serie Hy-Brid-schaarhoogwerkers produceert, neemt afscheid van zijn uitvoerende rol.

Hij blijft wel actief als niet-uitvoerend lid van de raad van bestuur.

Het bedrijf heeft nog geen vervanging aangekondigd, maar heeft gezegd dat een nieuwe vice-president verkoop en marketing een deel van zijn dagelijkse taken zal overnemen, terwijl het bedrijf op zoek gaat naar vervanging.

Voorzitter Steve Ellis zei: “Terry werd aangetrokken tot Custom Equipment om het merk beter te definiëren en nieuwe markten en producten te betreden. We zijn erg blij met hoe het bedrijf en het merk zich onder zijn leiding hebben ontwikkeld, en we kijken uit naar zijn voortdurende inzicht en expertise als lid van de raad van bestuur.”

Dolan voegde toe: “Ik ben trots op wat we hebben bereikt tijdens mijn tijd bij Custom Equipment. Naast de ontwikkeling van nieuwe producten die we hebben bereikt, hebben we de afgelopen twee jaar een groei gezien van het unieke aanbod van het merk en bij het betreden van nieuwe markten. We hebben ook ons ​​verkoopteam getransformeerd en gewerkt om een ​​stuk dichter bij de klanten die we bedienen te komen. Ik ben enthousiast over hoe ver we zijn gekomen en nog meer opgewonden om de voortdurende groei in de komende jaren te zien.”

Overig nieuws