Sinoboom opent locatie in Australië

ComputerComputer

Sinoboom Australië heeft zijn nieuwe pand geopend in Melbourne, na de oprichting van de nieuwe dochteronderneming in oktober.

Gelegen in de buitenwijk Hallam, zal de nieuwe faciliteit o.a. de meer populaire Sinoboom-modellen bevatten, inclusief het volledige assortiment elektrische schaarhoogwerkers met platformhoogtes van 13 tot 40 ft en vervangende onderdelen voor alle machines. Het kantoor zal ook de thuisbasis zijn van de aftersales-service van het bedrijf, die het levert in samenwerking met zijn serviceagent, Access Service Australia.

Verkoopdirecteur Jason Rigby zei: “We zijn verheugd om onze nieuwe faciliteit te openen, die onsite ondersteuning zal bieden aan klanten. Het is een ideale uitvalsbasis voor ons om te groeien in ons aanbod van hoogwerkers in heel Australië. De ontwerpkwaliteit van Sinoboom-schaar- en giekhoogwerkers, met componenten van wereldklasse, voldoet aan de behoeften van de Australische markt en overtreft vele verwachtingen.”

Sinoboom heeft nu vijf internationale dochterondernemingen die regionale verkoop- en serviceondersteuning bieden in Europa, Noord-Amerika, Australië, Korea en Singapore.

Overig nieuws