Nieuwe locatie voor Hiab Duitsland

ComputerComputer

Hiab Duitsland heeft een nieuwe locatie toegevoegd aan zijn servicenetwerk in Ossendorf, Keulen, met de overname van zijn verkoop- en servicepartner FNS Fahrzeugbau und Nutzfahrzeugservice Köln.

Hiab heeft alle bedrijfsactiviteiten van FNS overgenomen en heeft zijn 20 technici, installateurs en carrosseriebouwers in dienst genomen. Het heeft ook Bernard Beigel aangesteld als Area Sales Manager voor de regio.

Hiab Duitsland, gevestigd in Hamburg, heeft nu vijf eigen locaties plus een netwerk van 50 verkooppunten, gestimuleerd door de overname van de Italiaanse autolaadkraanfabrikant Effer in 2018.

Ron de Vries, algemeen directeur van Hiab Duitsland, zei: “We hebben onze strategie om dichter bij de markt en onze eindklanten te komen sinds 2018 geïntensiveerd om aan hun eisen te voldoen. Naast het openen van eigen verkoop- en servicevestigingen in Augsburg, Hamburg, Karlsruhe, München en nu Keulen, hebben we de afgelopen maanden ook onze samenwerking met onze partners geïntensiveerd. Zo kunnen we samen onze klanten oplossingen op maat bieden.”

Overig nieuws