Herc verwerft activa in Texas

ComputerComputer

Herc Rentals heeft de meeste activa van Champion Rentals in Houston, Texas verworven.

Champion, opgericht in 1982, is een full-service bedrijf voor algemene apparatuur dat opereert vanuit vier locaties in het grotere metropolitaanse gebied van Houston – Houston, Tomball, Porter en Cypress – met 100 werknemers. Zijn vloot omvat een breed scala aan hoogwerkers – voornamelijk van Haulotte – plus verreikers van Gehl.

De toevoeging van de Champion-depots brengt de dekking van de regio Houston naar 12 locaties. De transactie is de eerste acquisitie van Herc Rentals op meerdere locaties sinds het zich in 2016 heeft afgescheiden van de Hertz-groep.

Herc-directeur Larry Silber zei: “Ik ben verheugd de teamleden van Champion te verwelkomen bij Herc Rentals. Champion bedient de Houston-markt sinds 1982 en heeft een sterke reputatie op het gebied van uitstekende klantenservice en eersteklas apparatuur. Ons gecombineerde team en onze middelen positioneren Herc Rentals als een uitstekende partner voor het huren van apparatuur voor de diverse mix van bouw-, industriĆ«le en overheidsklanten op de Houston-markt.”

Overig nieuws