Nieuwe Genie-dealer voor Marokko

ComputerComputer

Genie heeft Hydraumac aangesteld als distributeur van hoogwerkers en verreikers voor Marokko.

Hydraumac is gevestigd in Bouskoura, een buitenwijk aan de zuidoostkant van Casablanca. Het bedrijf, opgericht in 2001, heeft een showroom van 700 vierkante meter en een werkplaats van 2.500 vierkante meter en een vloot van 10 mobiele werkplaatswagens. Het bedrijf is ook distributeur van Bobcat-verreikers en Doosan-vorkheftrucks en biedt een breed scala aan apparatuur aan de bouw-, industrie-, mijnbouw- en steengroeve-industrie.

Judith Henri van Genie zei: “We streven naar de best mogelijke partner en waren op zoek naar een bedrijf met een solide financiĆ«le achtergrond, een goed begrip van de marketingstrategie en de verschillende eisen en normen van een marktleidende fabrikant. We zijn verheugd met dit nieuwe partnerschap dat aan alle eisen voldoet. Naast de pragmatische analyse van de gegevens is er een goed gevoel tussen ons wat alleen maar kan leiden tot het plezier van samenwerken en het delen van ons succes samen op de Marokkaanse markt.”

Silvio Rocha, algemeen directeur van Hydraumac en Belkacem Bouhmadi, manager business development, vullen aan: “We willen een business unit voor handling ontwikkelen die zich richt op verreikers en hoogwerkers. Bovendien zullen onze uitstekende marktkennis en sterke lokale aanwezigheid Genie in staat stellen om zijn relatie met eindgebruikers te versterken, maar ook de naamsbekendheid en bedrijfsontwikkeling voor beide partijen te bevorderen.”

Overig nieuws