Nieuwe Finse dealer voor Bobcat

Bobcat heeft Wihuri Technical Trade aangesteld als exclusieve Bobcat-distributeur voor Finland.

Wihuri zal het volledige Bobcat-assortiment aanbieden, inclusief verreikers – zowel met een vast frame als de nieuwe 360-gradenmodellen van het merk Bobcat / Magni – evenals schrankladers en minigraafmachines.

Wihuri Technical Trade is een van de vier divisies binnen de Wihuri-groep. De Technical Trade-divisie biedt een reeks producten voor de gemeentelijke, stedelijke onderhouds- en industriële markten en is ook dealer van John Deere Agriculture en Linde Forklifts. De drie andere divisies van de groep omvatten verpakkingen, groothandel in levensmiddelen en luchttransport.

Wihuri zal verkoop, service en vervangende onderdelen en accessoires leveren voor het gehele Bobcat-assortiment aan nieuwe en bestaande Bobcat-klanten in Finland.

Jonne Honkanen, algemeen directeur Technische Handel: “Wihuri TT heeft een lange traditie in de bouwmaterieelbranche. We breiden onze toegewijde verkooporganisatie voor Bobcat uit, waarmee we onze klanten een eersteklas service-ervaring kunnen garanderen. Op het gebied van onderhoud bieden we een ongeëvenaard landelijk aftermarket-netwerk. We creëren een uitgebreide voorraad originele Bobcat-reserveonderdelen in ons centraal magazijn in Vantaa, waardoor we een uitstekende beschikbaarheid van reserveonderdelen garanderen en snelle leveringen aan onze klanten in heel Finland.”

Bobcat-districtsmanager Johan Bursell voegde toe: ”We zijn ervan overtuigd dat Wihuri de juiste partner is om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten in Finland om het allerbeste te leveren op het gebied van producten en service. We kijken zeer positief naar de toekomst en zijn enthousiast over de nieuwe innovaties die Bobcat en Wihuri de komende maanden op de Finse markt zullen brengen.”

Overig nieuws