Bronto wijst distributeur Canada aan

TRI-Lift is aangesteld als distributeur van Bronto Skylift in Canada.

Als een divisie van TRI-Crane, werd het in Ontario gevestigde TRI-Lift in maart 2019 opgericht door drie partners, Jason Hanna, Mark Williams en Aaron Hanna en zal de verkoop, service en onderhoud, reserveonderdelen en verhuur van Bronto’s niet-geïsoleerde autohoogwerkers.

Williams, TRI-Crane partner, zei: “Toen we Bronto Skylift leerden kennen, hebben we wat achtergrondonderzoek gedaan en zagen we een groot potentieel op de Canadese markt. We hebben goede ervaringen met de Europese OEM’s. Ik weet hoe Finnen zaken doen en kijk echt uit naar de samenwerking.”

De eerste unit, een 230ft werkhoogte S230XR, is al besteld en zal in maart 2021 beschikbaar zijn voor demonstratie en verhuur.

Jason Darnell, verkoopmanager van Bronto Skylift, die de twee bedrijven samenbracht, zei: “Ik kijk ernaar uit om met het TRI-Lift-team samen te werken; Ik geloof dat ze een van de marktleiders zijn die de markt in dit land kennen. Ik heb ook het gevoel dat dit team zeer gerespecteerd wordt binnen de branche, dus klanten zullen hun nieuwe samenwerking met Bronto Skylift net zo serieus nemen als zij.”

TRI-Lift zal Bronto-apparatuur richten op een reeks industrieën, waaronder complexe projecten in de filmindustrie en de windsector, naast andere toepassingen. “Het is onze passie om altijd een oplossing te vinden, zelfs voor de moeilijkste projecten, die niemand anders wil doen. Als anderen zich afwenden, gaan we daarheen, ”zei Jason Hanna, partner bij TRI-Crane.

TRI-Crane’s derde partner Aaron Hanna, voegt toe: “We zijn erg enthousiast over het distributeurschap. Er zijn veel industrieën en toepassingen waarin dit soort apparatuur kan worden gebruikt.”

De huidige Canadese distributeur Hycotec zal ook blijven opereren als Bronto Skylift-distributeur in het land.

Overig nieuws