Nieuwe algemeen directeur voor Merlo UK

Merlo UK heeft Shaun Groom aangesteld als algemeen directeur.

Hij komt bij Merlo UK van de Oostenrijkse fabrikant van landbouwmachines Pottinger, die in 2006 bij het bedrijf begon als productspecialist bij Landmec Pottinger, de toenmalige Britse distributeur / importeur. Hij werd twee jaar later brand manager en speelde een belangrijke rol bij het opzetten van de Britse dochteronderneming van de fabrikant, Pottinger UK, in 2012. Hij was algemeen manager tot eind vorig jaar toen hij zijn vertrek aankondigde om de kans bij Merlo te benutten en hielp bij het werven van zijn vervanging.

Hij heeft zijn hele carrière doorgebracht in de landbouwmaterieelindustrie, nadat hij in Nieuw-Zeeland had gewerkt als verkoper bij tractor- en werktuigendistributeur Power Farming Wholesale, en in 2005 terugkeerde naar het VK om zich bij Rabe UK te voegen als productspecialist voordat hij naar Landmec Pottinger het volgende jaar. Hij is ook directeur van de Agricultural Engineers Association.

Over zijn nieuwe rol zei hij: “Het is een voorrecht voor mij om deel uit te maken van het gevestigde en gerespecteerde Merlo UK-team. Als volledige dochteronderneming van het Italiaanse familiebedrijf Merlo kunnen we onze dealers en klanten een stabiel, betrouwbaar partnerschap voor de lange termijn bieden.”

“Voortdurende investeringen in mensen en faciliteiten bij Merlo UK zorgen ervoor dat we lokale ondersteuning beschikbaar hebben voor het volledige assortiment innovatieve Merlo-producten. Een volledig gevuld onderdelenmagazijn in het VK, service en verkoopondersteuning in het hele land worden nu verder verbeterd door de uitgebreide ontwikkeling van de kantoren, het onderdelenmagazijn en de trainingsfaciliteiten op ons hoofdkantoor in Ringwood.”

“We staan ​​klaar om onze dealers en klanten in het hele land te ondersteunen om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en effectief kunnen werken, zelfs in de aanhoudende moeilijke tijden waarin we worden geconfronteerd met de huidige Covid-19-pandemie.”

Overig nieuws