Lichte stijging inkomsten in 2020 voor Bravi

De Italiaanse fabrikant van hoogwerkers Bravi zegt dat het 2020 heeft afgesloten met een zeer marginale stijging van de inkomsten in vergelijking met 2019.

Hoewel de verkoop aanzienlijk lager was dan de oorspronkelijke prognoses en verwachtingen, zegt het bedrijf dat het erin is geslaagd om zijn productie / planning en verkoopinspanningen en de bouwkwaliteit te verbeteren, met de hulp van onafhankelijke deskundige consultants en extra training voor zijn personeel.

Bravi investeert in de meeste van de aanbevolen productiewijzigingen en is ervan overtuigd dat de productietijd van machines zal worden gehalveerd en tegelijkertijd de kwaliteit zal verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de aankoop van een nieuwe machine die is ontworpen voor en gewijd is aan de fabricage en montage van de masten die worden gebruikt in het hefmechanisme voor al zijn hoogwerkers. De nieuwe fabricagehal die in oktober 2019 met de productie begon, is nu volledig functioneel en voldoet aan de verwachte doorvoerniveaus.

Daarnaast introduceerde het bedrijf vorig jaar een aantal nieuwe versies van bestaande modellen, waaronder de nieuwe Leonardo HD met ANSI A92.20-conformiteit en een nieuw telematicasysteem, plus de nieuwe Sprint LP-stock picker voor omvangrijke objecten. In 2021 zal het zich echter concentreren op de introductie van nieuwe hulpstukken en accessoires in plaats van op nieuwe producten.

Overig nieuws