Nieuwe locatie voor Kuiphuis

Het Nederlandse kraanverhuurbedrijf Kuiphuis Kraanverhuur heeft J&H Kraanverhuur overgenomen.

De overeenkomst is een aankoopovereenkomst waarbij Kuiphuis alle direct gerelateerde apparatuur en personeel overneemt. De kraanhandel van J&H is zeer bescheiden en omvat een vierassige Tadano Faun All Terrain-kraan.

Eigenaar van Kuiphuis Kraanhuur Bob Bruijsten: “Schaalgrootte is erg belangrijk in onze branche en we kiezen er bewust voor om vanuit meerdere locaties te werken. Hoe dichter bij de klant, hoe beter we de prijzen kunnen houden door te besparen op reistijd en kosten. J&H Kraanverhuur heeft een goede machinist en een goed klantenbestand, daar kunnen we mee vooruit.”

“We hebben de strategische keuze gemaakt om ons verder te concentreren op onze andere verhuuractiviteiten. Kuiphuis wil de locatie in Valthermond behouden en zal onze machinist meer kansen bieden dan wij zouden kunnen.”

Kuiphuis Kraanverhuur beschikt over een uitgebreide vloot mobiele kranen, waaronder een vloot van Spierings mobiele zelfopzetters, rupskranen en 360 graden verreikers. Vanuit locaties in Arnhem, Dedemsvaart, Deventer, Hardenberg, Hoogeveen, Oldenzaal, Neede, Utrecht, Twello en Bad Bentheim (Duitsland) opereert het bedrijf door heel Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Overig nieuws