APEX- en IRE vooralsnog gepland voor juni

APEX en de International Rental Exhibition (IRE) staan ​​gepland voor 15-17 juni van dit jaar, hoewel de organisatoren de impact van de pandemie nauwlettend blijven volgen.

Organisator BV Industrial Promotions International (IPI) vertelde exposanten van beide beurzen dat dit standpunt is gebaseerd op overleg met de locatie – het Maastricht Exhibition & Congress Centre (MECC) – evenals de nationale en lokale overheid in Nederland en haar partner KHL Groep.

IPI zei dat het vaccin de belofte van een terugkeer naar meer normale bedrijfspraktijken met zich meebracht en dat het “voorzichtig optimistisch was dat de toegangs- en verhuursector elkaar opnieuw zal ontmoeten op 15-17 juni.”

Als de shows niet kunnen plaatsvinden, zei IPI dat een beslissing minstens twee maanden van tevoren zou worden genomen, waardoor exposanten en bezoekers de tijd krijgen om reis- en verzendregelingen te wijzigen.

“We willen exposanten en bezoekers zoveel mogelijk informatie geven om hen gerust te stellen en hun bedrijfsplanning te helpen”, aldus Tony Kenter, President van IPI. Door goed te luisteren naar onze exposanten en de markt in het algemeen, zijn we van mening dat – op dit moment – de shows kunnen verlopen in overeenstemming met de officiële richtlijnen van de overheid en lokale autoriteiten, evenals aanvullende veiligheidsvoorschriften voor de locatie. We passen ons uiteraard aan alle veranderende omstandigheden aan om de gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen te waarborgen.”

Overig nieuws