1.000e unit Versalift VTL voltooid

Versalift Denemarken heeft de 1000ste eenheid van zijn VTL (Versalift Telescopic Light) hoogwerker op bestelwagen voltooid.

Het nieuwe assortiment werd amper tweeënhalf jaar geleden gelanceerd met de VTL-41-145-F. Sindsdien is de productie in Denemarken boven alle verwachtingen uitgegroeid met het VTL-product dat is gericht op de veranderende eisen van de Europese markt. Het resultaat was een fusie van een gloednieuwe, lichtgewicht telescoophoogwerkerserie, niet alleen voor lichte bedrijfswagens, maar ook voor vrachtwagenchassis en pick-ups, die allemaal kunnen worden bestuurd met een standaard rijbewijs B.

De VTL werd medio 2019 gevolgd door de VTM bestelwagenbevestiging en de nieuwe VDTL bestelwagenbevestiging later dat jaar. De productiegroei heeft meer dan 50 nieuwe banen opgeleverd in de Deense fabriek van het bedrijf in Farsø, gelegen tussen Aalborg en Aarhus. De productie in Frankrijk en het VK, waar de units zijn gemonteerd, heeft ook bijgedragen aan de verhoging van de capaciteit.

Chief executive Kim Bach zei: “De reis en het succes tot nu toe was verbluffend. De VTL / VDTL / VTM-productlijn heeft nog steeds een enorm groeipotentieel in zowel Europa als in bepaalde landen daarbuiten. We blijven de productlijn ontwikkelen, waarbij we ons richten op de behoeften van de klant, kwaliteit en Total Cost of Ownership. Zoals altijd luisteren we naar onze klanten en verbeteren we onze producten om aan de actuele marktvereisten te voldoen.”

Overig nieuws