Nacelexpert distributeur voor LGMG

De Chinese fabrikant LGMG heeft Nacelexpert aangesteld als distributeur voor Frankrijk.

Nacelexpert, gevestigd in Abzac – ten noordoosten van Bordeaux – werd in 2015 opgericht door de eigenaar en manager Frédéric Allier nadat de onderdelenhandel van IPS France – die hij destijds leidde – werd verkocht aan TVH. Allier en IPS behielden de serviceafdeling van IPS Frankrijk, terwijl ze het nieuwe bedrijf oprichtten en de distributie van Niftylift op zich namen, samen met Sumner-materiaalliften.

Phil Graysmark, LGMG European Sales Director, zei: “We zijn verheugd dat we Nacelexpert hebben aangesteld als de officiële LGMG-distributeur in Frankrijk, waarmee we ons netwerk versterken met een bedrijf dat meer dan 15 jaar ervaring heeft op de Franse hoogwerkermarkt.”

Frederic Allier van Nacelexpert voegde toe: “Het is een eer om benoemd te worden tot LGMG-distributeur in Frankrijk. Het hoge niveau van klantenservice van Nacelexpert en in combinatie met de kosteneffectieve oplossing van LGMG voor werken op hoogte is een winnend partnerschap. We kijken ernaar uit om onze klanten machines van LGMG te bieden.”

Overig nieuws