Sinoboom kondigt groot Brits partnerschap aan

Sinoboom heeft vandaag een groot Brits partnerschap aangekondigd met Pinnacle Platforms, een nieuw bedrijf onder leiding van experts uit de industrie Tim White en Wayne Lawson.

“De branche-ervaring die de eigenaren van Pinnacle Platforms naar onze activiteiten brengen, zal zich vertalen in concrete voordelen voor onze klanten in het VK. We zijn verheugd dat ze ervoor hebben gekozen om met ons samen te werken na evaluatie van andere potentiële partners”, aldus Tim Whiteman, CEO van Sinoboom’s Europese dochteronderneming, Sinoboom BV. “Dit maakt deel uit van onze strategie om een ​​belangrijke deelnemer te worden op de Europese markt door te investeren in mensen, infrastructuur en partners.”

“We zijn verheugd om met Sinoboom samen te werken en hun moderne, hoogwaardige assortiment scharen en gieken aan te bieden op de Britse markt”, aldus Pinnacle Managing Director Tim White. Mededirecteur Wayne Lawson merkte op: “We hebben hoogwerkers direct uit voorraad leverbaar in het VK en zijn klaar om samen te werken met bedrijven en aannemers in het hele land. Het is een groot genoegen om weer terug te zijn in de hoogwerkerbranche en ik kijk er naar uit om met veel vrienden in contact te treden.”

Het nieuwe bedrijf, gevestigd in Peterborough, richt zich op de verkoop en service van Sinoboom-producten en biedt volledige after-sales service en ondersteuning, ondersteund door een uitgebreide inventaris van onderdelen en componenten. Julie Houston Smyth, Sinoboom’s UK & Ireland manager, verwelkomde het partnerschap en merkte op: “Het komt niet vaak voor dat je de kans krijgt om samen te werken met zulke bekende figuren uit de branche, dit is een belangrijke dag voor ons en zal onze activiteiten echt stimuleren.”

De overeenkomst met Pinnacle Platforms is de laatste stap in de strategie van moederbedrijf Sinoboom om een ​​permanente, Europese operatie op te zetten, gevestigd in Rotterdam. Dit maakt de levering mogelijk van zijn hoogwaardige hoogwerkers, gebouwd in Changsha, China, aan het groeiende Europese klantenbestand, met volledige regionale serviceondersteuning.

Overig nieuws