Riwal en Viktor Baumann werken samen

Kraanverhuurbedrijf Viktor Baumann en hoogwerker / verreiker-verhuurbedrijf Riwal Deutschland zijn een strategische samenwerkingsovereenkomst gestart.

Binnen de samenwerking zal het in Hamburg gevestigde Riwal zijn klanten Viktor Baumann-kranen en zware diensten aanbieden, terwijl het in Bornheim, Bonn gevestigde kraanbedrijf zijn klanten hoogwerkers en verreikers uit de vloot van Riwal zal aanbieden.

Jürgen Möller, hoofd van de Riwal-vestiging in Keulen / Bonn, die dicht bij de vestiging van Viktor Baumann in Bornheim ligt, zei: “Met de samenwerking onderstrepen we onze claim om klanten de beste service te bieden die ze in onze branche kunnen krijgen. Door verschillende producten aan te bieden, breiden we ons portfolio uit, specifiek in het belang van onze klanten.”

Sabine Baumann-Duvenbeck, algemeen directeur Viktor Baumann, voegde toe: “We zijn verheugd over de strategische samenwerking met Riwal Duitsland. Samen willen we geweldige dingen bereiken – voor onze bedrijven en voor onze klanten.”

Overig nieuws