JCB uitgeroepen tot leverancier van het jaar

JCB North America is door United Rentals uitgeroepen tot Leverancier van het jaar 2020.

De onderscheiding erkent JCB voor uitstekende waarde, tijdige levering, productondersteuning, training en uitmuntende inkoop. Dit is het tweede jaar op rij dat JCB met deze prestatie wordt erkend.

“Voor het tweede jaar op rij erkend worden als de United Rentals Supplier of the Year is een uitstekende prestatie voor JCB en een geweldige erkenning in het bijzonder tijdens dit uitdagende jaar”, aldus Andrea Whelan, vice-president voor directe verkoop bij JCB North America. “Ons team bij JCB is er trots op onze partner al meer dan 20 jaar te blijven steunen, en deze onderscheiding is een erkenning van het harde werk en de toewijding die het team biedt.”

T.J. Mahoney, vice-president supply chain voor United Rentals: “Ik wil JCB feliciteren met de benoeming tot 2020 United Rentals Supplier of the Year. Zoals we allemaal weten, bracht 2020 een jaar van onzekerheid. We danken JCB voor hun vermogen om consequent nieuwe manieren te vinden om onze teams in het veld en op onze servicelocaties te ondersteunen. Of het nu gaat om virtuele productinstallaties en trainingsevenementen of nieuwe Covid-19 veiligheidsprocedures, JCB blijft doorzettingsvermogen en toewijding tonen door middel van hun producten en klantenondersteuning.”

Overig nieuws