Braziliaanse verhuursector wil maatregelen Covid

De Braziliaanse verhuurvereniging ALEC en 12 andere verhuur- en bouworganisaties hebben de federale, staats- en gemeentelijke autoriteiten in het land opgeroepen om op te treden tegen de Covid-19-crisis.

“De bevolking heeft leiderschap, eenheid en vertrouwen nodig. Het is essentieel dat de economie weer normaal wordt en daarvoor is de gezondheid een prioriteit ”, aldus de verklaring.

“Brazilianen hebben recht op het vaccin en willen weer aan het werk. Alle entiteiten die dit manifest hebben ondertekend, zijn bereid een bijdrage te leveren, aangezien we bedenken dat onze sector meer dan 20.000 verhuurbedrijven omvat die actief zijn in de bouw, die ongeveer 70.000 banen genereren.”

De organisaties zeiden dat het land werd geconfronteerd met een “ongekende crisis. De uitvoerende, wetgevende en gerechtelijke takken moeten hun functies op een onpartijdige manier uitoefenen, waarbij ze altijd in de eerste plaats streven naar het welzijn van de bevolking.

“Als we willen blijven bijdragen aan de Braziliaanse economie, is het essentieel om vertrouwen te hebben, niet alleen wij, maar het hele land. Het moment vraagt ​​om leiderschap, mobilisatie, samenwerking en actie.”

De verklaring volgt op een soortgelijke oproep tot actie van Sobratema en grote bouwsectororganisaties in de tweede week van januari.

Overig nieuws